«Անհրաժեշտ է սննդամթերքն ընդունել միայն ապրանքաուղեկից և անվտանգությունը հավաստող փաստաթղթերի առկայության դեպքում, հետևել սննդամթերքի պիտանիության ժամկետներին և արտադրողի կողմից սահմանված պահման պայմաններին, չիրացնել անհայտ ծագման (առանց մակնշման), թերի մակնշմամբ, ժամկետանց սննդամթերք, հետևել, որ սննդի հետ շփվող անձնակազմի անդամները պարբերաբար անցնեն օրենքով սահմանված բուժզննությունները և ունենան գործող սանիտարական անձնագրեր»,-նշված է հաղորդագրության մեջ։
Հանրակրթական ուսումնական հաստատություններում շրջանառվող սննդամթերքի անվտանգության հետ կապված խնդիրների առաջացման դեպքում տեղեկացրեք Տեսչական մարմնին՝ զանգահարելով թեժ գծի անվճար 118 հեռախոսահամարով: